SAMURAI SUSHI ZAANDIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Samurai Sushi Zaandijk. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 23:07 Ze waren de laatste keer de sashimi vergeten en kon ze toen niet bereiken, nu extra sashimi met welgemeende excuses, top service hoor. En eten was lekker!
3 dec 2022 om 8:52 De sushi was erg lekker! Alleen mag/kan de bezorging iets sneller…
27 nov 2022 om 20:51 Sashimi vergeten en restaurant telefonisch niet te bereiken helaas. Eten was lekker, maar de laatste paar keren worden erg slechte stukken zalm gebruikt voor de handroll, daar zou ik echt iets aan doen
7 nov 2022 om 11:52 Seafood pokebowl wederom heerlijk! Bij het afhalen een portie loempia’s cadeau.
2 nov 2022 om 21:16 Eten was verschrikkelijk het is zo de kliko in gegaan, eet geregeld Japans maar dit sloeg nergens op, totaal geen smaak aan. Dit was eens maar NOOIT MEER !!! Zou dit me beesten nog niet geven. Had me geld beter kunnen besteden
16 sep 2022 om 22:11 Very very delicious poke bowls
14 sep 2022 om 7:43 Poke bowl was heerlijk. Vis vers!
13 aug 2022 om 22:02 Ik bestel regelmatig bij samurai. Ze hebben goede sushi. Echter hun bezorging is niet best. Geregeld komen ze veel te laat, of ze leveren pas als ik na een half uur na afgesproken tijd bel. Zeer slechte services.
10 aug 2022 om 23:55 Sushi had a good price, was very tasty and it was enough for two people to enjoy. It’s perfect to share with a friend or a boyfriend/girlfriend.
5 aug 2022 om 20:25 Eten was heerlijk
31 jul 2022 om 8:13 Snel bezorgd en de poke bowls waren wederom erg lekker! De porties mogen van ons alleen wel wat groter. Het is een magere hap, ook met extra ingrediënten.
20 jul 2022 om 21:35 Perfect op de aangegeven tijd! En was heerlijk zoals altijd!